Скло, дзеркало або ротанг? Обираємо двері шафи-купе

Скло, дзеркало або ротанг? Обираємо двері шафи-купе
Скло, дзеркало або ротанг? Обираємо двері шафи-купе
Скло, дзеркало або ротанг? Обираємо двері шафи-купе
Скло, дзеркало або ротанг? Обираємо двері шафи-купе
Скло, дзеркало або ротанг? Обираємо двері шафи-купе

Скло, дзеркало або ротанг? Обираємо двері шафи-купе

Шафи-купе на замовлення - воістину незвичайні меблі. За зовнішнім «стандартним» фасадом з глухих дверей можуть ховатися останні досягнення сучасних технологій, десятки поличок, вішала, кошики, спеціальні полички для краваток і капелюхів, які Ви навряд чи знайдете в масових меблів. Але є й інший випадок, коли шафа-купе на замовлення видає і зовнішність - елегантні скляні двері, прикрашені декоративними візерунками, дзеркала, і звичайно, останній писк моди - ротанг шафи-купе. Тут вже видно, що меблі зроблені саме під замовлення.

Часто шафа-купе замовляють в кімнати з уже готовим дизайном. У цьому випадку різноманітна обробка двері шафи-купе допомагає зробити нові меблі в тому ж стилі, використовуючи відповідні матеріали для вираження ідеї кімнати. Якщо ж шафа-купе замовляється в нову квартиру, в якої поки немає обстановки, або в порожню поки кімнату, зі стилями, забарвленнями і декоруванням можна «пограти».

Вибираючи двері шафи-купе, Вам в першу чергу варто визначитися - повинно бути видно вміст шафи чи ні. Якщо Ви бажаєте закрити Ваші речі від власних, а заодно і сторонніх очей - вибирайте глухі двері або двері з дзеркалами. В іншому випадку - скло, яке може бути прозорим, матовим або кольоровим.

Строгих правил, які двері шафи-купе в яких приміщеннях повинні бути - ні, але є переваги, які наші замовники висловлюють при замовленні шафи-купе. У передпокої і спальні найчастіше просять зробити шафи-купе з дзеркалами - вони допомагають привести себе в порядок після сну або перед відходом з квартири. Враховуючи, що дзеркало робиться по висоті двері - воно виходить дуже велике і зручне - можна оглянути себе з усіх боків. Більше того, дзеркала візуально розширюють простір, збільшують кількість світла в кімнаті і яскравість. У шафах-купе застосовується кілька видів дзеркал: «срібло» (звичайне) і декоративні «бронза» (має червонуватий відтінок) і «графіт» (темний відтінок). Зі зворотного боку на дзеркало наноситься захисна плівка, яка в разі сильного удару по шафі розподіляє навантаження по всій поверхні дзеркала, перешкоджаючи його руйнуванню.

Прозорі, матові і кольорові скла використовуються в кабінетах і віталень. У кабінетах вони надають шафі-купе елегантні ділового вигляду, у вітальні - прикрашають інтер'єр, дивують гостей і демонструють виставлені в шафі-купе розкішні сервізи господарів - в цьому випадку шафа-купе виконує роль сервантів, в яких традиційно зберігається святковий посуд. Матові скла отримують двома способами - піскоструминної обробкою і хімічним способом («сатин»), у другому випадку візерунки виходять більш чіткими і рівними. Матове скло обов'язково покривається захисним лаком, на якому не залишається слідів пальців і жирних плям - цього вимагають технології.

Прозоре скло можна зробити з візерунками і навіть нанести на скло пейзажі або натюрморти з фруктами (актуально, наприклад, для шафи-купе на кухні). Кольорові скла отримують декількома способами - один з найнадійніших - нанесення кольорової плівки на скло спеціальним обладнанням, яке виключає появу бульбашок і складок. Шафа-купе з кольоровими скельцями виглядає оригінально і стильно, особливо якщо використані незвичайні відтінки і забарвлення, які підходять до інтер'єру Вашої квартири або будинку.

У нашому огляді залишається приділити увагу ротангу. Ми спеціально залишили його на кінець, як самий незвичайний і вимагає уваги матеріал. Ротанг - це ліана, що виростає в лісах Південно-Східної Азії (Індонезія, Малайзія) і досягає в довжину 150-600 метрів. У виробництві меблів використовують пагони ротанга, сплетіння яких утворюють неймовірні за красою візерунки. Ротанг - дорогий матеріал, обробку з якого пропонують далеко не в кожній компанії, що випускає шафи-купе. Окрім унікальних декоративних властивостей, ротанг має й інші переваги - нечутливість до вологи, перепадів температур, впливу сонячних променів і ультрафіолету, він не вицвітає з часом, зберігаючи первинну привабливість. Якщо Ваша меблі зроблені з ротанга, навіть через десятиліття вона буде виглядати як нова!

Студія дизайну меблів
«8 КІМНАТ» - це

Виробництво меблів для дому та офісу, багаторічний досвід роботи та гідна репутація серед покупців, індивідуальний підхід до кожного та дизайнерські рішення під різну вікову категорію, гарантія якості!

Безкоштовний замір

Наш менеджер-конструктор не тільки здійснить якісний замір, але й підбере для Вас оптимальну комплектацію, виходячи з Ваших вимог і особливостей експлуатації

Власне виробництво

Ми працюємо без посередників! Власне виробництво з найтехнологічнішим обладнанням дозволяє бути впевненими в найвищій якості меблів. Ми готові запропонувати Вам якісне рішення за доступною ціною!

Європейська якість

Усі комплектуючі меблів, пропоновані нами, відповідають високим стандартам. А багатоступенева система контролю якості дозволяє мінімізувати ризик виникнення яких-небудь дефектів

Партнери

Кронас - Фурнитура и материалы для производства мебели
Вияр - интернет-магазин мебельной фурнитуры. Все аксессуары и материалы для изготовления мебели в Киеве
Мебельная фурнитура: Киев, купить фурнитуру и аксессуары для мебели по лучшей цене
АДС