Шафи-купе

Шафи-купе
Шафи-купе
Шафи-купе
Шафи-купе

Шафи-купе

Ніхто вже не скаже точно, коли і де з'явилися шафи-купе, і хто перший замовив їх виготовлення. Чи були вони вбудовані або стояли посередині тронного залу в оточенні інших меблів. Існує безліч версій їх появи, але найвірогідніше достовірної історії, як саме були винайдені шафи-купе, не збереглося.

Відомо лише, що ця дивовижна система для зберігання речей з економією внутрішнього простору приміщень набула масового поширення в США в середині XX століття. Після цього шафи-купе швидко завоювали визнання у багатьох країнах і зайняли міцні позиції на світовому ринку меблів і предметів облаштування побуту.

В Україні шафи-купе з'явилися на меблевому ринку недавно, і спочатку були модним предметом інтер'єру заможних замовників, купити шафу-купе було задоволення не з дешевих. Зараз ситуація змінилася і шафи-купе стали вірними помічниками для жителів нашої країни у вічній боротьбі з плануванням малогабаритних квартир. Вони допомагають нам заощадити дорогоцінну площу.

Шафи купе на замовлення сьогодні стали вельми популярною меблями. Посудіть самі, якщо ви живете в звичайній квартирі, не в пентхаузі або студії, а в звичайній квартирі в багатоповерховому будинку, то часто відчуваєте брак місця. І саме шафа-купе необхідний вам для того, щоб весь простір вашої невеликої квартири було використано повністю.

Особливо це стосується шаф-купе, які вбудовані в той простір квартири, яке раніше не використовувалося. Вбудовані шафи-купе - це чудове рішення для невеликих квартир, що мають ніші. Вбудовані шафи-купе можна розмістити в коморі, при цьому інтер'єр вашого будинку тільки виграє. Вбудовані шафи-купе дуже привабливі для жителів невеликих квартир, тому що не займають багато місця. А якщо поглянути на їх фурнітуру, стане ясно, що з ними дуже просто звертатися. Якщо ж вас не влаштовує звичайний шафа-купе, можна замовити таку шафу з криволінійною дахом, в яку вбудовані світильники.

Шафи-купе можуть мати самі різні розміри. Це можуть бути просто полиці і вішалки, які полегшать наведення порядку в будинку, або ж це може бути вбиральня, в яку можна увійти для того, щоб переодягнутися.

У шаф-купе є ще дуже приємна особливість - вони не накопичують пил. Якщо у вашому будинку є шафа-купе замість звичайної корпусних меблів, ви можете насолоджуватися більш чистим повітрям.

Шафа-купе - це з'єднання функціонального дизайну, новітніх технологій і сучасних матеріалів. Величезні можливості комбінацій дозволяють оптимально вирішити питання організації простору. Шафи-купе органічно вписалися в інтер'єр спальні, вітальні, дитячої, передпокою. Вони також незамінні в офісі або готелі. Шафи-купе можуть складатися з різних наповнювачів: полиці, ящики, вішалки. Вони дуже компактні, але в той же час місткі і досить легко можуть замінити кілька звичайних шаф.

Величезні можливості комбінацій дозволяють оптимально вирішити питання організації простору. Одне з головних переваг шаф-купе - розсувні двері. Вони не вимагають, як орні, додаткового простору для відкривання і дозволяють значно економити місце в приміщенні, повноцінно використовуючи різні незручні ніші, простору під сходами, «глухі» кути, тобто «зробити незручне зручним».

Студія дизайну меблів
«8 КІМНАТ» - це

Виробництво меблів для дому та офісу, багаторічний досвід роботи та гідна репутація серед покупців, індивідуальний підхід до кожного та дизайнерські рішення під різну вікову категорію, гарантія якості!

Безкоштовний замір

Наш менеджер-конструктор не тільки здійснить якісний замір, але й підбере для Вас оптимальну комплектацію, виходячи з Ваших вимог і особливостей експлуатації

Власне виробництво

Ми працюємо без посередників! Власне виробництво з найтехнологічнішим обладнанням дозволяє бути впевненими в найвищій якості меблів. Ми готові запропонувати Вам якісне рішення за доступною ціною!

Європейська якість

Усі комплектуючі меблів, пропоновані нами, відповідають високим стандартам. А багатоступенева система контролю якості дозволяє мінімізувати ризик виникнення яких-небудь дефектів

Партнери

Кронас - Фурнитура и материалы для производства мебели
Вияр - интернет-магазин мебельной фурнитуры. Все аксессуары и материалы для изготовления мебели в Киеве
Мебельная фурнитура: Киев, купить фурнитуру и аксессуары для мебели по лучшей цене
АДС